Categories: MMA

Kom rundt i Lomachenko og Berinchyk: Fierro slog Cuevas – video

Plaza de Toros, Mexico City, Mexico. I letvægtsgrænsen (op til 61,2 kg) slog den mexicanske Angel Fierro (20-1-2, 16 KOs) sydpoten fra USA
Jeremy Cuevasa (14-2, 10 KO’er) og forsvarede titlen som nordamerikansk mester ifølge WBO NABO.

Kampen startede i højt tempo. Begge blev hacket ihjel i kampe. Southpaw Cuevas indså hurtigt, at han var for ringere end favoritten ved magten og forsøgte at agere på afstand og på grund af stødet. Det viste sig ikke dårligt, men det lykkedes ikke at holde Fierro der i lang tid – han pålagde power boxing, investerede i slag mod kroppen (og lige under vandlinjen også), og slukkede for Cuevas’ ben fra ligningen.

Tremendos golpes af Angel Fierro #LaraSanmartin pic.twitter.com/sdY3mXBPOb

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 23. oktober 2022

Ved ækvator glemte begge næsten forsvaret (Cuevas prøvede stadig ikke så godt at træne med skroget og dyk) og begyndte rasende at slå hinanden. I sidste sekund af 6. runde chokerede Fierro sin modstander med en uppercut.

I den 7. tre-minutters periode fik underdog endnu mere. Han kunne ikke give slag for slag, han påtog sig Fierros fejende stænk, men nægtede at falde. Dommeren reddede den modige amerikaner – han greb ind i tide, stoppede kampen.

Det er overstået i den 7.! #FierroCuevas #LaraSanmartin pic.twitter.com/FNNULkxJw3

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) 23. oktober 2022

Fierro TKO 7.

I september WBO-ranglisten lå Fierro på en høj 4. plads. Ovenfor kun ukrainere Denis Berinchik (#3) og Vasily Lomachenko (#1) samt landsmand Isaac Cruz (#2).