Kevin Holland brækkede armen tre steder

Kevin Holland broke his arm in three places

Efter at have nægtet at fortsætte kampen med Stephen Thompson efter fjerde runde, blev Kevin Holland kørt på hospitalet, hvor han fik konstateret et tredobbelt brud på håndrodsknoglerne.

Ifølge Holland brækkede han hånden i første runde, da det lykkedes ham at ryste modstanderen med en højre hånd.

“Stephen Thompson, min hårdføre bror, jeg brækkede ikke én, men tre knogler. Respekt!” Holland skrev på det sociale netværk og postede et billede af hans hævede hånd.

Ifølge den endelige protokol vandt Holland første runde mod Thompson og tabte de næste tre, hvor to dommere besluttede, at Wonderboy tog den fjerde fem-minutters periode, som blev den sidste i kampen, med en score på 10-8.

Husk, at weltervægtskampen var hovedbegivenheden i UFC on ESPN 42-turneringen, der blev afholdt sidste weekend i Orlando.