Jalolov med træner Bivol i hjørnet slog Mulovayi ud: video

jalolov-con-el-entrenador-bivol-en-la-esquina-noqueo-a-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I hovedbegivenheden i showet fra serien ShoBox: Den nye generation sværvægtsudsigter (over 90,7 kg), olympisk mester fra Usbekistan Bakhodir Jalolov (11-0, 11 KO’er) slog en indfødt fra DRC ud
Jack Mulovaya (11-3-1, 7 KO’er). Favoritten gik til kamp med Dmitry Bivols træner Gennady Mashyanov.

Den underdog, der repræsenterede Belgien, kom i centrum. Han skyndte sig hen til favoritten med sjove fejende slag. Som svar åbnede venstrehåndsspilleren Jalolov modstanderen med et jab, og i slutningen af ​​den indledende tre-minutters periode kørte han ham til rebene, scorede et par træf.

I 2. runde kontrade den olympiske mester Mulovaya smukt to gange, og slog så også med en toer, hvorefter han besluttede at skynde sig for at afslutte. Belgieren lå på gulvet, men dommeren talte med rette ikke nedslaget – Jalolov lagde sin modstander ned med en brydeteknik.

.@BakhodirJalolov med STORT tilbage #SHOBOX@Showtime pic.twitter.com/7Qn4cKZHs7

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 11. juni 2022

Mulowayi forsøgte at angribe, brød ind i infighten, men der slog favoritten straks til og bandt modstanderens hænder. 30 sekunder før afslutningen af ​​3. runde ramte Jalolov afrikaneren med en venstre krog og rystede ham mærkbart. Det lykkedes ham dog ikke at opnå.

I 4. runde fik Dzhalolova en bøde af dommeren – han bandt sine hænder for hårdt. Og i de næste tre minutter hentede Mulovayi slag, men fortsatte med at lægge pres på modstanderen. I de sidste sekunder af 6. runde faldt afrikaneren. Ikke uden problemer kom han på benene og gik til sit hjørne.

Da det allerede så ud til, at Djalolov ville bokse hele distancen for første gang, kom der et knockout: han fangede en træt afrikaner med en venstre krog. Mulowayi fladede sig hårdt ud på lærredet. Dommeren stoppede straks kampen.