Israel Adesanya svarede Alex Pereira

Israel Adesanya replied to Alex Pereira

Den regerende UFC-mellemvægtsmester, Israel Adesanya, reagerede på angrebet fra sin tidligere rival Alex Pereira, som mindede nigerianeren om, at stillingen i deres indbyrdes kampe stadig er 3-1 i hans favør.

”Det er tilfældet, når kvalitet er vigtigere end kvantitet. 3:1 – så vær det, hvis det hjælper dig med at sove om natten,« skrev Adesanya på det sociale netværk og kommenterede brasilianerens udtalelse.

I november sidste år tog Alex Pereira UFC-mesterskabet væk fra Israel Adesanya med TKO i femte runde, og i sidste måned tog nigerianeren en overbevisende revanche ved at slå brasilianeren ud i den anden fem-minutters periode.

Apropos en 3-1-score til hans fordel, så tæller Pereira to sejre over Adesanya i kickboksekampe, hvoraf han sendte modstanderen til en blind knockout.

Israel Adesanyas næste modstander bliver bestemt i kandidatkampen mellem Robert Whittaker og Dricus Du Plessis, mens Alex Pereira fortsætter sin karriere i letsværvægtsdivisionen.