Categories: MMA

Heavyweight slugfest fra Tyskland: Kabayel faldt, men vandt – video

RuhrCongress, Bochum, Tyskland. I aftenens hovedbegivenhed er europamesterens ledige bælte iflg EBU sværvægter (over 90,7 kg): lokal favorit Agit Kabayel (23-0, 15 KO’er) slog den kroatiske bagfighter med nogle problemer Agron Smakitsy (19-2, 17 KO’er).

Kæmperne glemte beskyttelsen og iscenesatte bare en voldsom slugfest. Favoritten Kabayel kunne godt have lidt et debutnederlag – i 2. runde endte han på gulvet. Men han kom på benene og scorede Smakici i den 3. tre-minutters periode.

Agit Kabayel (23-0) med en TKO-sejr i runde 3 mod Agron Smakici (19-2) efter et knockdown i runde 2. Det var en vild sværvægtskamp i Bochum, Tyskland. pic.twitter.com/1QHfoGPwvd

— Permante (@PermantexG) 4. marts 2023

Kabayel TKO 3.

Som en del af showet mødtes ubesejrede indfødte i Kasakhstan i samme vægt Alexander Frank (22-0-1, 19 KO’er) og
Rufat Hajiyev (8-1, 4 KO’er) fra Aserbajdsjan.

Den ældgamle Frank forblev ubesejret – i 7. runde droppede han sin modstander to gange. Denne kamp sluttede.

Frank TKO 7.

Tin! Endnu en modbydelig dommerafgørelse fra Tyskland. I supermellemvægtgrænsen (op til 76,2 kg) lokalt prospekt
Fedor Mikhel (8-0, 4 KO’er) “slået ud” i 1. runde af den 40-årige belgiske journiman
Islam Teffahi (22-13-2, 5 KO’er).

I startrunden mødtes kæmperne i clinchen. Michel bankede uhøjtideligt veteranen på baghovedet. I stedet for at advare udsigten og give Teffahi tid til at komme sig, stoppede dommeren kampen, hvilket gav favoritten en tidlig sejr. Ulækkert!