Categories: MMA

Glover Teixeira søger omkamp med Jiri Prochazka

Efter at have tabt før tid til Jiri Prochazka ved UFC 275 i Singapore, mener den tidligere UFC letsværvægts titelholder Glover Teixeira, at han har al mulig grund til at gøre krav på en øjeblikkelig omkamp med den nye divisionsmester.

“Hævn?”, skrev brasilianeren på sociale netværk og bemærkede modstanderen og ledelsen af ​​organisationen.

Ifølge dommerprotokollen vandt Teixeira efter fire runder kampen på to dommeres kort med en score på 39-37 og 38-37, mens deres tredje kollega rejste uafgjort 38-38. I betragtning af, at den brasilianske fighter klart tog den sidste fem-minutters periode, indtil han faldt for en bageste nøgen choke 28 sekunder før den sidste sirene, er det sikkert at sige, at denne fejl kostede ham sejren i kampen.

Samtidig udnævnte Jiri Prochazka efter kampen sin næste modstander til Jan Blachowicz, fra hvem Glover Teixeira tog titlen forud for tidsplanen i oktober sidste år.

Også vinderen af ​​duellen mellem Magomed Ankalaev og Anthony Smith, som UFC-præsident Dana White kaldte en udfordrer, vil gøre krav på titelkampen med tjekken.