Graakjær Arena, Holstebro, Danmark. Som en del af showet optrådte to boksere fra Ukraine.

Jacob Bank (8-0, 4 KO’er) mærkede ikke modstand
Taras Golovashchenko (6-9, 3 KO’er). Ukraineren kapitulerede efter 3 runder.

Bank RTD 3.

Men i cruiservægtgrænsen (op til 90,7 kg), danskeren
Ditlev Rossing (15-1, 10 KO’er) tabte sensationelt på teknisk knockout til en indfødt fra Ukraine, der spiller for Tjekkiet
Victor Trush (8-2, 8 KO’er), som i 2016 spillede i WSB semiprofessionelle liga for ukrainske høvdinge.

Interessant nok, da kampen blev stoppet, førte Rossing alle tre dommere på kortene.

Trush TKO 4.

ATC Hall, Osaka, Japan. Lokal populær eks-verdensmester Tomoki Kameda (40-3, 22 KO’er) i fjervægtgrænsen (op til 57,2 kg) bestod mexicaneren uden problemer
Luis Heraldo Castillo (30-5, 20 KO’er).

Gum TKO 5.

Calape Kulturcenter, Calapé, Filippinerne. I eliminatoren IBF to ubesejrede lokale udsigter til den første fluevægt (op til 49 kg) mødte – Reggie Suganob (13-0, 4 KO’er) og Mark Weislles (17-1-1, 10 KO’er). Nul i grafen over nederlag formåede at redde Suganobu.

Kæmperne tilbød en taktisk træfning. En heftig venstrehåndsspiller Weissles forsøgte at fange modstanderen på tilgangen med en venstre hook, og Suganob shuttlede smukt, stødte og eksploderede med gode kombinationer.

I 4. runde udvekslede kæmperne lave slag, hvorefter Suganob droppede sin modstander med en toer. Weissles rejste sig, forsøgte at øge tætheden af ​​slaget – han skar luften med hænderne. I den 6. tre-minutters periode kolliderede jagerne hoveder – Weislles var uheldig – et snit nær højre øje.

I 8. runde foreslog lægen, at dommeren stoppede kampen – blodet flød over Weissles øjne. På tidspunktet for stoppet var Suganob i føringen – 78-73, 77-74 og 80-71.