Én wicket: Morrel æltede Henderson og forsvarede titlen

Armory, Minneapolis, Minnesota, USA. I aftenens anden begivenhed scorede WBA verdensmester i supermellemvægt (op til 76,2 kg) cubaneren David Morrel (7-0, 6 KO’er) en ukendt amerikaner Calvin Henderson (15-2-1, 11 KO’er) til start – foran dommeren.

Venstrehåndsmesteren Morrel slog straks ud mod udfordreren Henderson, satte ham fast i ringens hjørne, bombede med multi-hit-kombinationer og investerede i alle hans kastede slag. Først sad han kun bag blokken, og begyndte så at svare. Ansøgeren har et snit nær venstre øje.

Mesteren begyndte den 2. tre-minutters periode langsomt: han stødte og bevægede sig. Så angreb han igen modstanderen, satte ham fast i hjørnet, slog ham med slag mod kroppen og uppercuts. Henderson ville ikke overleve et sådant bombardement længe.

I den 3. tre-minutters periode var alt mere roligt, men Morrels sidste angreb endte næsten med en tidlig sejr: I 30 sekunder æltede han modstanderen i hjørnet. Dommeren var tæt på at gribe ind og stoppe kampen, og efter gonggongen krævede udfordreren at “vise i det mindste noget.”

30 sekunder før afslutningen af ​​4. runde stoppede den tredje i ringen kampen. Alt er fair – det var en brutal ensidig tæsk og en god kandidat til titlen som “årets mismatch”.