Eagle FC 46 resultater: Lee besejrer Sanchez, Kuniev afslutter Hamilton

Den tidligere UFC midlertidige letvægtstiteludfordrer Kevin Lee fik en succesfuld debut under Eagle FC-banneret ved at besejre sin landsmand Diego Sanchez ved Russian League-turneringen i Miami.

Amerikanernes kamp, ​​som førte Eagle FC 46-turneringen, gennemgik alle tre runder, hvilket resulterede i, at dommerne gav Lee sejren ved en enstemmig afgørelse med en score på 30-27.

På trods af at Kevin Lee formåede at vinde alle runderne, også på grund af fordelen i kampen, viste kampen sig at være svær for ham, for allerede i kampens første minut lagde Diego Sanchez fast et lægspark. og sårede sit forben, hvilket havde indflydelse under hele kampen.

Et minut før slutningen af ​​tredje runde missede Sanchez et sidespark fra venstre og blev slået ned, men Lee formåede ikke at afslutte modstanderen før den sidste sirene.

I et interview efter kampen sagde Kevin Lee, som fik sin debut i mellemvægtskategorien op til 165 pund (75 kg), at han gerne ville kæmpe om Eagle FC-mesterskabet i sin næste kamp.

I turneringens co-main-begivenhed lavede den regerende Eagle FC-sværvægtsmester, russiske Rizvan Kuniev, sit andet succesfulde forsvar af sin titel, allerede i det 77. sekund af kampen, og sluttede med en guillotine-choke i stående stilling som amerikansk. Anthony Hamilton.

I begivenhedens tredje store begivenhed, besejrede den tidligere UFC-flyvevægtstiteludfordrer Ray Borg den tidligere Bellator-fighter Ricky Bandejas via split decision.

Blandt andre resultater bemærker vi den tidlige sejr for den tidligere UFC-kæmper Irvin Rivera, som sluttede med TKO i anden runde af Firdavs Khasanov.

Alle resultater fra Eagle FC 46-turneringen.