Der er en appetit! Bi-divisionserobreren Peterson styrter 40-årig Journiman – resultater og video

there-is-an-appet-bi-division-conqueror-peterson-crashes-40-year-old-journiman-jpg

Capital One Arena, Washington, USA. I grænsen af ​​den første mellemvægt (op til 69,9 kg), den amerikanske udsigt Vito Melnicki Jr. (14-1, 9 KO’er) slog den indfødte i Mexico
Omar Rosales (9-2-1, 5 KO’er).

Kampen lykkedes ærligt talt ikke, da den viste sig at være ensidig. Melnicki slog, droppede modstanderen i 3. runde. I begyndelsen af ​​de næste tre minutter trak Rosales’ hjørne sin fighter ud af kampen.

.@VitoMielnickiJr ryster Rosales med en venstre hook og derefter to højre hænder for at score et knockdown, da runden kommer til og slutter. #MielnickiRosales

— Premier Boxing Champions (@premierboxing) 8. januar 2023

Melnicki TKO 4.

I den superlette vægtgrænse (op til 63,5 kg) til en amerikaner Brendan Lee

(27-0, 23 KO’er) tøver stadig med at hæve modstandsniveauet – han slog den 37-årige svend
Diego Gonzalo Luque (21-11-2, 10 KOs) fra Argentina, som ikke har vundet siden 2017, og sidste år næsten ramte fighteren på point med en rekord på 9 sejre med 43 tab.

En absolut meningsløs kamp blev stoppet af dommeren i den 4. tre-minutters periode efter Lee begyndte at investere i slag.

.@brandun_lee‘s non-stop hjørneangreb fører til, at Luque kaster håndklædet i ringen og stopper kampen. #LeeLuque

Om TKO 4.

I weltervægtgrænsen (op til 66,7 kg) amerikansk Kishon Williams (11-1-1, 2 KO’er) bemærkede ikke modstanden fra den argentinske gatekeeper Gustavo Vittori (27-12-1, 12 KO’er) i en næsten ensidig kamp.

Dommernes score: 80-72, 80-72 og 79-73.

Keeshawn Williams styrede kampen fra åbningsklokken ved at bruge sit stik og sammensætte kombinationer som denne for nemt at besejre Gustavo David Vittori med UD. #WilliamsVittori

— Premier Boxing Champions (@premierboxing) 7. januar 2023

Williams UD 8.

38-årig eks-verdensmester og erobrer af to vægtafdelinger Lamont Peterson (35-6-1, 17 KO’er) vendte tilbage til boksning af en eller anden grund (han har ikke konkurreret siden 2019 efter at have tabt til kasakhstanske Sergey Lipinets) og fløj i superletvægtsgrænsen (op til 63,5 kg) sensationelt i en teknisk knockout til en 40-årig
Michael Ogundo (17-16, 14 KO’er) fra Kenya.

Peterson blev slået ned i 4. runde, hvorefter der i hans hjørne blev truffet en beslutning om at overgive sig tidligt.