Categories: MMA

Davis tvang Garcia til at kapitulere

Capital One Arena, Washington, USA. I hovedbegivenheden af ​​PPV-showet er WBA verdensmester i letvægt (op til 61,2 kg) en amerikansk Gervonta Davis (28-0, 26 KO’er) slog mesteren under den dominikanske division Hector Luis Garcia (16-1, 10 KO’er). Interessant nok lagde han samtidig ikke bæltet på slagmarken.

Kampen mellem to venstrehåndede begyndte i roligt tempo med en shootout med jabs. Begge stræbte tydeligt efter at fungere som andet nummer, hvorfor der næsten ikke skete noget i den indledende tre-minutters periode.

I 2. runde skød Garcia under bæltet, hvilket han modtog en advarsel for fra dommeren (dominikaneren havde tidligere beskæftiget sig med ulovlige strejker). Tre minutter igen virkede ikke, men i sidste sekund bragte Davis alligevel knytnæven i mål.

Kæmperne startede den 3. tre-minutters periode lidt mere aktivt, men skiftede så igen til taktisk konfrontation. Garcia er mere præcis. Han fungerer meget godt som kontraslager. I næste runde scorede underdog den første fejende miss. Lucky – “Tank” havde ikke tid til at tage imod. Vi har lidt flere udvekslinger, gensidige hits. Davis ser ud til at have skudt, men Garcia reagerer solidt.

Underdog boksning trygt og køligt. I dag beviser han, at sejren over Chris Colbert slet ikke var tilfældig. Når det er nødvendigt, er han meget samlet og fokuseret. Men for at være ærlig, spiller det lave tempo, som Davis har sat sig, ham i hænderne.

Favoritten begyndte at trykke lidt mere aggressivt. Antallet af succesfulde øjeblikke steg straks. Wow, hvilke udvekslinger begyndte i 8. runde.

Kampen er suspenderet – en kamp i hallen. Holiganerne blev taget ud, kampen blev genoptaget. Et par sekunder før klokken vaklede Davis Garcia – det er utroligt, at han blev på benene. Der sker noget i hjørnet af underdog. “Tank” er vred. Det er klart, at dominikaneren ikke går ind i den 9. tre-minutters periode.