Bi-Division Conqueror Andred får supermellemvægtsdebut

bi-division-conqueror-andred-makes-super-middleweight-debut-jpg

Capital One Arena, Washington, USA. Erobrer af to vægtafdelinger amerikansk Demetrius Endred (32-0, 19 KO’er) fik sin debut i supermellemvægtsdivisionen (op til 76,2 kg) i en kamp med en middelklasselandsmand Demond Nicholson (26-5-1, 22 KO’er).

Andred startede kampen aggressivt. Han indtog midten af ​​ringen, kastede en masse uppercuts. Nicholson foreslog som svar på en magtkonfrontation – han forsøgte at clinch, strikke modstanderens hænder. Begge fejlede meget i clinches – forsøg på at støde deres hoveder, kroge dem med deres albuer.

I den 2. tre-minutters periode gav Andred midten af ​​ringen til sin modstander, arbejdede smukt foran kurven i serier, skiftede, skabte angrebsvinkler for sig selv og droppede Nicholson et minut før gongongen. Den underdog var ikke chokeret, rejste sig og fortsatte kampen.

.@BooBooAndrade sender Nicholson til lærredet i runde 2 #AndradeNicholson | Bestille #DavisGarcia: https://t.co/d96HK2LrHD pic.twitter.com/dctYifVKES

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 8. januar 2023

Demond kastede sig mere end én gang med hovedet først over favoritten. Han svarede ved at slå ud mod sin modstander. Efter en af ​​disse episoder grimasserede Nicholson i smerte – problemer med hans skulder. Alt er OK, fortsæt kampen. Han har dog ikke noget at tilbyde Andred.

Dommeren ville være rart at handle lidt mere beslutsomt. Til tider ignorerer krigere simpelthen hans kommandoer. I mellemtiden sparkede eks-mesteren gaspedalen i gang, men spudser til tider smukt Nicholsons krop. Hvis den tredje i ringen ikke tillader underdog at arbejde på tæt hold (konstant avler boksere), så har Demond ingen chance.

I 5. runde missede Andred adskillige kropsskud (nogle af dem så ud til at være lige under vandlinjen), mistede balancen og endte på gulvet. Dommeren var tydeligt vild, tænkte i et par sekunder, men åbnede ikke scoringen. Favoritten rykkede lidt, for derefter at opsnappe Nicholsons angreb smukt med lynhurtige serier. Han er meget talentfuld. Det er ærgerligt, at han indtil videre ikke har fået mulighed for at vise sig frem mod elitemodstanden.

I 7. runde besøgte Nicholson igen gulvet. Dommeren noterede heller ikke en knockdown i denne sag. Måske har han ret – Andred holdt samtidig modstanderen og bankede, slog lige under bæltet. Kampen blev mindre og mindre interessant. Begge var passive: Favoritten opgav at forsøge at vinde før tidsplanen, underdog indså, at han ikke havde nogen chance.

I den afgørende runde investerede Andred lidt mere i slag, scorede endnu et knockdown. Mon ikke dommerne vil give underdog mindst én runde?

De gav det ikke væk. Tre gange 100-88 til fordel for favoritten.