Categories: MMA

Bellator 273 resultater: Bader besejrede Moldavsky, Mammadov tabte til Henderson

Den russiske sværvægter Valentin Moldavsky formåede ikke at samle Bellator-sværvægtstitlerne efter at have tabt til den forsvarende divisionsmester Ryan Bader.

Titelkampen, som stod for Bellator 273-turneringen i Phoenix, gik alle fem runder, hvorefter dommerne gav sejren til amerikaneren ved enstemmig afgørelse med en score på 48-47 tre gange.

Allerede i første runde chokerede Bader russeren i stående stilling med tre præcise slag fra højre, men Moldavsky kom sig hurtigt og vendte tilbage til kampen, hvilket ikke tillod modstanderen at bygge videre på sin succes.

Efter at have givet modstanderen de næste to fem-minutters perioder, som Moldavsky tog på grund af kontrol i clinchen ved nettet og på jorden, blev Bader mærkbart mere aktiv i mesterskabsrunderne, tog den fjerde og nåede det sidste segment af match så tæt som muligt og giver dermed dommerne en grund til at vippe vægten til deres fordel.

Ifølge den endelige protokol mente alle tre dommere, at Moldavsky havde fordelen i den anden og tredje fem-minutters periode, hvilket gav Bader den første, fjerde og femte runde.

Samtidig tyder kampstatistikker på, at russeren overgik amerikaneren i det samlede antal strikes og takedowns, idet han kun tabte markant til modstanderen i albueslag, som Bader aktivt brugte i slutrunden.

I den næstvigtigste begivenhed i turneringen tabte den russiske fighter Islam Mammadov en delt beslutning til den tidligere WEC- og UFC-letvægtsmester Benson Henderson i en anspændt konfrontation efter tre runder.

Den eneste russer, der vandt i begivenheden, var fighteren fra bantamvægtsdivisionen Nikita Mikhailov, som i turneringens foreløbige kort sluttede med en teknisk knockout i tredje runde af amerikaneren Blaine Shutt.

Blandt andre resultater bemærker vi de tidlige sejre af Sabah Homasi, Enrique Barzola, Christopher Gonzalez, Lucas Brennan og Sullivan Cowley.