Battle of the Unbeaten: Hitchins deklasserede Bausa – video

battle-of-the-unbeaten-hitchins-declassed-bausa-video-png

Madison Square Garden Theatre, New York, USA. I et stejlt udsigtssammenstød mødtes to ubesejrede amerikanske superletvægtere (op til 63,5 kg): Richardson Hitchins (16-0, 7 KO’er) deklasserede John Bausa (17-1, 7 KO’er).

I startrunden talte dommeren et kontroversielt knockdown til Bause. Faktisk mistede han lige balancen, da han forsøgte at komme tæt på sin modstander. Men da han missede stikket sekunder tidligere, tog den tredje i ringen denne beslutning.

En indfødt i Puerto Rico, venstrehåndsspilleren Bause var a priori meget utilpas med Hitchins, fordi han foretrækker en magtkonfrontation på mellemdistance, og hans modstander er en hård, slagende og teknisk kontrafighter. Bausa scorede ét solidt angreb i 2. runde, men resten af ​​den tre minutter lange periode blev han fuldstændig udspillet af sin modstander.

I 3. runde smadrede Hitchins sin modstanders næse. Han ser godt ud: Snap jab, hurtige hænder, fænomenal timing, solidt fodarbejde. Bause er nødt til at tage risici, men hans angreb er for læsbare og mangler meget hovedbevægelse – et let mål for favoritten.

I det 4. tre minutter faldt Hitchins Baus med en toer. Han lukkede næsten sit højre øje. Hvor god er Richardson? Det er ikke klart, hvordan Floyd Mayweather lod denne peber gå fra ham til Eddie Hearn …

Bauza nede i fjerde! @DAZNBoxing #HitchinsBauza #SerranoCruz pic.twitter.com/UVoRXQSvMb

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) 5. februar 2023

Den underdog er en fin fyr, han kommer ikke til at kapitulere. Jeg forsøgte at forveksle favoritten med angrebsvinklerne, slog hans hoved snedigt i clinches, slog flere gange godt imod med venstre. I starten af ​​6. runde løb han ind i et højrekryds. Han var let rystet, arbejdet med hans ben forsvandt, han optog tunge slag. Jab and twos af Hitchins er en slags kosmos.

I 7. runde satte Bausa farten ned. Kampen blev til ensidig tæsk. Dommeren kommer tættere på underdog. Han kan stoppe kampen når som helst, efter slutningen af ​​den tre-minutters periode gik han til hjørnet af underdog. Tilsyneladende tilbød han at fjerne jageren fra kampen. De tror, ​​at alt er godt med John. Men det er det ikke.

Hitchins er i gang med sit spil… wow!

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 5. februar 2023

Det er ikke klart, hvordan Bausa overlevede alle disse slag fra Hitchins. Men han hørte den sidste gong. Det er usandsynligt, at dommerne vil give ham mindst én runde. Det er rigtigt. Tre gange 100-88. En meget kraftfuld præstation.