Årets kamp? Beterbiev slog Yarde ud

fight-of-the-year-beterbiev-knocked-out-yarde-jpg

Wembley Arena, London, England. Den lokale letsværvægter (op til 79,4 kg) Anthony Yard (23-3, 22 KO’er) formåede ikke at forstyrre Canadas forenede verdensmester, russiske Artur Beterbiev (19-0, 19 KO’er).

Mesteren startede kampen med et aggressivt første nummer. Han indtog midten af ​​ringen, begyndte at knuse modstanderen og skubbede ham til rebene. Yard kontrade godt med en venstre hook, men var bange for at udvikle chancer. Beterbiev tog sigte og bragte også et par laterale til målet.

2. runde startede med en farlig udveksling. Udfordreren affyrede uppercuts. Indtil videre er han meget god. Beterbiev tilbød sin modstander at arbejde som det første nummer, men han takkede nej til tilbuddet – han modarbejder, arbejder hen imod.

Den tredje tre-minutters periode forløb lidt roligere. Lidt mere positionel boksning. Beterbiev afsluttede runden med en god venstre hook. I starten af ​​de næste tre minutter tog Yard slag op, var chokeret. Men det lykkedes ham at vende tilbage til kampen og arbejdede endda lidt som det første nummer. Fantastisk kamp.

5. runde. Yard mister sin mundbeskytter for anden gang. Fangede Beterbiev med en venstre krog og rystede ham derefter med en lige højre. Mesteren er meget chokeret, han cykler. Men ansøgeren skynder sig for hensynsløst til favoritten, misser. Yard har et snit nær sit højre øje. Beterbiev nær venstre. Her er runden!

Beterbiev starter den 6. tre-minutters periode med en højre overhand. Briten overlevede, reagerer med slag mod kroppen. Hård æltning i 7. omgang. Yard stormer igen hensynsløst mod mesteren, misser og går i overlevelsestilstand i ringens hjørne. Ingen! Han svarer med en uppercut! Fantasi!

I 8. runde fejlede Yard en overhåndshøjre. Han er chokeret. Han savner efter ham og ender på gulvet. Med nød og næppe rejser han sig, men i hjørnet beslutter de sig for at skyde fighteren. Det er rigtigt, han kunne ikke fortsætte.