Alistair Overeem besejrede Badr Hari

Den tidligere DREAM-, Strikeforce- og K-1-mester Alistair Overeem vandt den sidste kamp i trilogien mod sin ærkerival Badr Hari.

Kickboxing-kampen, der førte til Glory Collision 4 i Amhem, Holland gik hele vejen for at vinde Overeem ved enstemmig afgørelse 29-26 og 28-27 fire gange.

Hari så godt ud i kampens debut og tog den første og det meste af anden runde, men i slutningen af ​​den anden tre-minutters periode formåede Overeem at ryste sin modstander, og selvom han rørte lærredet med sin handske, Dommeren talte ikke nedslaget.

I sidste runde gik Overeem i stykker og formåede at vælte modstanderen to gange, og begge gange holdt dommeren stillingen til ti i længst tid, så Hari kunne komme sig og vende tilbage til kampen. I slutningen af ​​runden formåede Hari at bremse Overeems angreb med en kraftig højre hånd og leve for at se den sidste sirene.

Husk på, at i den første kamp, ​​afholdt i december 2008 ved K-1 Dynamite-turneringen, slog Overeem sin modstander ud i første runde, og et år senere tog Hari en overbevisende revanche i K-1 World Grand Prix 2009, og tvang dommeren stopper kampen efter flere knockdowns.